2014-15

(Wedstrijd)verslag - 20

19 april 2015

Tivoli 3 - UNA 7 (1-5)

Helaas konden wij geen roet in het kampioensfeestje van de Veldhovenaren gooien. De eerste helft boden wij aardig partij en we gingen dan ook rusten met 1-1. UNA kwam op voorsprong via een flitsende aanval door het midden. Zij zetten ons flink onder druk en de eerste tien minuten was het net alsof er een storm woei. Daarna kwam er wat meer evenwicht en via een goeie aanval over links maakte Stubbske de gelijkmaker. Yuri gooide de bal in naar Marc, die haalde de achterlijn en gaf de bal goed terug op de stip, vanwaar El Grandpa goed binnen schoot. Na rust werd goed zichtbaar dat die jonge gastjes nog lucht genoeg hadden. Na slecht uitverdedigen van Pasje, werd een schot uit de tweede lijn via de paal en de rug van Tommy tot goal gepromoveerd. Hierna volgden nog twee kopgoals en een binnentikkertje waarmee de eindstand werd bepaald. UNA is de terechte kampioen in onze klasse, dit was verreweg het beste team waar wij tegen gespeeld hebben. Nu nog twee wedstrijden en dan zit de leidensweg, of lijdensweg, van Stubbs erop. Gefelicteerd kampioenen UNA 7